یادتون باشه تو وبلاگ قبلیم قسمت آشپزی داشتم.

فیلم داشتم.

کتاب داشتم.

نمیدونم تو این جدیده چرا حوصله نمیکنم بذارم :/ 

ولی از امروز به بعد قول میدم بذارم :) 

امروز ظهر نهار قلیه ماهی خوردم.

البته دست پخت من نبود ؛ دست پخت کارخونه بود :))) انصافا هم بد نبود :)))

احتمالا اولین مقصدم بعد از تموم شدن عمومی به صورت موقت جنوبه ! بس که من عاشق غذاهاشونم :))) 

یکی از بلاگر ها ازم خواسته بود نحوه ی سرخ کردن بادمجون با روغن خیلی کم رو آموزش بدم.

روش های زیادی هست مثل خوابوندن بادمجون تو شیر ؛ آب نمک ؛ ولی در نهایت باز نگاه کنی میبینی نصف روغن مایع رو مصرف کردی. 

این شکلی که من میگم مناسب مجالس و مهمونی و . نیست ، چون ظاهرش خیلی مثل اون بادمجون های کلی روغن دار خوشگل نمیشه‌. اما برای کشک بادمجون و . خیلی خوبه. 

کاری که باید بکنید اینه که یک تابه ی نچسب رو بی روغن بذارین روی گاز ، بادمجون ها رو نازک ببرین و بچینید توش ؛ حرارت باعث میشه آب میان بافتی بادمجون ها تبخیر بشه ، هر طرف بادمجون یه چیزی حدود دو سه دقیقه حرارت ببینه به نحوی که رنگش ی کم برگرده و چروک بشه کافیه ، 

بعد بادمجون ها رو در میارین ، کف تابه رو با یک قاشق روغن چرب میکنین و بادمجون ها رو به راحتی داخلش سرخ میکنین :) 



مشخصات

آخرین جستجو ها